My virtual Outback

Sans Mode

Posted in Arte și meserii by cristiangheorghe on mai 15, 2009

Da, e oficial. Se amână.

Mi-am pus fantezia la treabă și am conceput un playlist pe care aș fi vrut să-l ascult în seara asta la concertul Depeche Mode.

Să vedem: în deschidere, ”In Chains” de pe noul album, urmat probabil de ”Its A Question Of Time”. Ca să rămânem în priză, ”Wrong” tot de pe ultimul album, că doar trebuie promovat. Ne liniștim puțin cu ”Love Thieves” și ”Home” de pe albumul ”Ultra” și dacă merge bine, băgăm și un ”Its No Good”.  Urmează ” I Feel You”, ”Walking In My Shoes” și apoi un mega-blockbuster de pe ”Violator”: ”Enjoy The Silence”, ”World In My Eyes”, ”Policy Of True” și bineînțeles ”Personal Jesus”. Spre final, avem ” Behind The Wheel”, ” Never Let Me Down Again”, ”Precious” și la final cred că merge ”Everything Counts”.

Ca bis mi-aș dori ” Somebody” cântată de Martin și o melodie pe care n-au cântat-o la București în 2006, dar aș fi dorit să o aud live.

E vorba de ”Only When I Loose Myself”, piesa în care mă pierd și mă regăsesc de fiecare dată. Versurile sunt excelente.

Enjoy… the silence 🙂

Publicitate
Tagged with: , ,

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Nicu said, on mai 18, 2009 at 5:55 pm

    Poate o sa ai bafta sa se reprogrameze. In caz ca nu se reprogrameaza, atunci promit sa iti povestesc cat de aproape de realitate a fost playlistul tau, dupa concertul de pe 23 iunie de la Budapesta 😛

    • cristiangheorghe said, on mai 18, 2009 at 6:19 pm

      Nicu, bine ai venit pe blogul meu! Îți doresc distracție plăcută la concert. Poate vii cu un tricou DM și pentru mine. Pe bune. Plătesc! 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: